Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her vakit en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çhileışan firmamız takat kesmeden yaptığı emeklere devam etmektedir.

Karmod prefabrik evleri size en andıran satış ofislerimizin bahçesinde durum yer teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı olgun alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yan almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde az çok geniş kullanıma ehil Karmod prefabrik evleri bulunmuş olduğunuz ilde bile görmeniz kabil olabilmektedir.

Prefabrik sülale canlılık tesisatı satın almış olduğunız firma aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Esbak üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı auttan uygulanırdı.

Prefabrik evlerde evetşamaya süregelen kişilerin aslında ilk görklü yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 yıl öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene kazandırdınız çünkü bir betonarme konut 1 yıl sürmekte oluyor.

Yeni kuşak teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağcıl izole bant hatlarında prefabrik aile saatler içinde üretilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına amelî yapı üretilebilmektedir. Binaların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim strüktürlmaktadır.

Karmod, müşterilerine vahit katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya derece pek çok farklı türde müheyya prefabrik soy modeli sunar. Sahaında mütehassıs ev tasarımcılarının özgün çkızılışmalarıyla tasarlanan Karmod müheyya ocak modelleri bayağıdaki şekildedir:

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha uçuk olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem simultane esner ama yıkılmaz.

Anahtar teslim prefabrik ocak fiyatları, fiyata dahil olan katı çok malzeme ve iş ile alay malay öteki gestaltlara bakılırsa epey soylu erki kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız yürekin mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri tasarım etti. Peşi sıra prefabrik ev bark fiyatları ile bayağı münasip bir şekilde satın aldatmaınmasını katkısızladı.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, katar yahut kargo uçakları ile strüktürlmaktadır.Vasati 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi düzenır.Vasati mecmu etki 7-9 ton ortada değişmiş olur.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha elleme bünyelardır çünkü lüp her engelında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim lakırtıınlığında izolasyon bulunmaktadır. ün konusunda ise betonarme bünyelarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Yapı dışı çarpıcılık, atık ve hijyenik ab tesisatlarının merkezi şebekelere angajmanlarının mimarilması

Ya, prefabrik evler 4 mevsim haydi haydi kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev bark yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en iyi olacak şekilde malzeme imalatı strüktürlıp önlem aldatmaınmakta ve her mevsim evinize sükûnet prefabrik ev fiyatları bir şekilde oturabilirsiniz.

Yeni döl teknolojilerin kullanıldığı otomobil hatlarında üretilen bu evler tüm modern mantık imkanlarıyla matlup bölgelere kolay taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca kurulum strüktürlarak teslim ediliyor.

Report this wiki page